Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Sytykkeen myymälä (ent. Löytötasku)

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Sytykkeen myymälä sijaitsee Ylivieskassa. Se on Hengitysliitto Heli ry:n ylläpitämä kierrätysmyymälä. Myymälän puhelinnumero on 08 410 6620.

SER-kierrätystavaran puhelinnumero on 08 410 6621.

Kierrätysmyymälä on avoinna ma–to kello 9–16.30, perjantaisin 9–15 ja viikonloppuisin suljettu.

Valikoimasta löytyy esimerkiksi tekstiilejä, kirjoja ja lehtiä, huonekaluja, jalkineita, leluja ja pelejä, astioita ja taloustavaroita, myös koruja ja koriste-esineitä, sekä urheiluvälineitä.

Kierrätysmyymälään voi lahjoittaa ehjiä em. tavaroita ja puhtaita vaatteita.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Ylivieskan kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Mika:

Vaate tarjonta ainakin miesten vaatteiden osalta heikentynyt. Varmasti vaatteiden vastaanoton maksullisuus karsinut tarjontaa. Uuden tilat huonommat kun ne ovat kahdessa tasossa.

  • Kirjoitettu: 17. päivä tammikuuta 2015
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Sytykkeen myymälä (ent. Löytötasku) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Olli (EkoCenter Avitus (Jämsä))
  2. Pekka (EkoCenter Avitus (Jämsä))
  3. Löytäjä (Kierrätyskeskus Nekala)
  4. Pete (EkoCenter, Äänekoski)
  5. Joo,o (EkoCenter, Äänekoski)

Saman seudun kierrätyskeskuksia