Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Luotsin Kierrätysmyymälä ja Pukuvuokraamo

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Hämeenlinnassa sijaitseva Luotsin Kierrätysmyymälä ja Pukuvuokraamo on avoinna ma–to kello 10–18 ja pe–la 10–16. Suljettu sunnuntaisin.

Puhelinnumero on 044 089 8972.

Kierrätysmyymälään voi lahjoittaa tekstiilejä ja sieltä voi vuokrata juhlapukuja esimerkiksi penkkareita varten.

Nettisivujen lisäksi tällä myymälällä/vuokraamolla on oma Facebook- ja Instagram-sivu.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Hämeenlinnan kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Luotsin Kierrätysmyymälästä ja Pukuvuokraamosta?

Kommentoitaessa julkaisua Luotsin Kierrätysmyymälä ja Pukuvuokraamo sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Olli (EkoCenter Avitus (Jämsä))
  2. Pekka (EkoCenter Avitus (Jämsä))
  3. Löytäjä (Kierrätyskeskus Nekala)
  4. Pete (EkoCenter, Äänekoski)
  5. Joo,o (EkoCenter, Äänekoski)

Saman seudun kierrätyskeskuksia