Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Riihimäen kaupungin kierrätyskeskus

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Ajankohtaista: elokuussa 2020 avoinna ma–ke kello 10–17, torstaisin 10–16, perjantaisin 10–17 ja suljettu la–su.

Myymälän puhelinnumero on 040 330 4170 ja kierrätyskeskusvastaavan numero 040 330 4169, josta voi tiedustella myös tavaroiden noutopalvelua myymälän aukioloaikoina. Sähköpostiosoite on kierratyskeskus@riihimaki.fi.

Kierrätyskeskuksessa kierrätetään käyttökelpoisia ja ehjiä kodin irtaimia, kuten huonekaluja, taloustavaroita, kodinkoneita, leluja ja polkupyöriä. Vaatteita ei ole valikoimassa. Kierrätyskeskus on toiminut yli 20 vuotta.

Lisätiedot

Lisätietoja kierrätyskeskuksesta löytyy Riihimäen kaupungin nettisivuilta, sekä kierrätyskeskuksen Facebook-sivuilta.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Riihimäen kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

pekka mölsä:

Mistä saisi valurautapattereita, apua ja asennusta?

  • Kirjoitettu: 07. päivä syyskuuta 2013
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Riihimäen kaupungin kierrätyskeskus sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Juho (Talentti Muurame)
  2. Pete (Perhon kierrätysmyymälä)
  3. Anette (Perhon kierrätysmyymälä)
  4. Mika Närhi (Ruskeasannan Sortti-​asema)
  5. Anni Keränen (Kajaanin kierrätyskeskus EntRinki)

Saman seudun kierrätyskeskuksia


Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.