Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Nastolan KIVA Kierrätysvarikko

Tämä kierrätyskeskus on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kierrätyskeskuksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi keskiviikkona 16. päivä elokuuta 2023.)

  • Paikkakunta:
  • Alue: Päijät-Häme
  • Nettisivut: Kierrätyskeskuksella ei ole nettisivuja.
  • Osoite: Turrantie 4 A, 15550 Nastola

Toiminta loppui kesällä 2022.

Kyseessä on Lahden Ympäristöpajan kierrätysmyymälä ja KIVA Kierrätysvarikko. Sinne voi lahjoittaa ehjiä ja hyväkuntoisia kodin pientavaroita, muttei huonekaluja, eikä sähkö tai elektroniikkalaitteita.-

Kierrätyspaja on avoinna ma–pe kello 9–15 ja suljettu la–su.

(Tavaraa voi lahjoittaa vain aukioloaikoina.)

Puhelinnumero on 041 545 1819.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Nastolan kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Kierrätysvarikosta?

Kommentoitaessa julkaisua Nastolan KIVA Kierrätysvarikko sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Eila Sopanen (Ruskeasannan Sortti-​asema)
  2. Maestro (Nuorisotyöpaja Tuuman Kierrätyskeskus)
  3. Pete (Recykkeli)
  4. Siiri K (Recykkeli)
  5. Pete (Harjavallan kierrätyskeskus)

Saman seudun kierrätyskeskuksia