Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Pattijoen Kierrätyskeskus 4H

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Kierrätyskeskus 4H sijaitsee Pattijoella, eli Raahessa.

Puhelinnumero on (08) 265 013.

Avoinna ma–pe kello 10–17 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu.

4H:n kierrätyskeskukseen voi tuoda sen aukioloaikoina esimerkiksi huonekaluja ja vaatteita, kenkiä ja urheiluvälineitä, astioita ja keittiötarvikkeita, kodintekstiilejä sekä koriste-esineitä, leluja, kirjoja, lehtiä ja kaikkea mahdollista kierrätyskelpoista tavaraa. Rikkinäisiä sähkölaitteita ei vastaanoteta. Ne voi viedä Rannikon Sero -yhdistykselle.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Raahen kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Riikka Mannila:

4H-kierrätyskeskuksen nettisivut ovat osoitteessa www.rannikko.4h.fi

 • Kirjoitettu: 19. päivä lokakuuta 2012
 • Kestolinkki: #

Petri:

Kiitoksia! Nettisivujen osoite on nyt lisätty esittelysivulle. Nettisivuilta löytyi myös kierrätyskeskuksen aukioloajat, jotka nekin siis lisätty tänne.

 • Kirjoitettu: 19. päivä lokakuuta 2012
 • Kestolinkki: #

teuvo laurila:

..Olen vakituinen asiakas, ja olen vain huomannut sellaisen yhtäkön. Että tavara(hyvä ja arvotavara) mikä pitäisi tulla as.myynttiin, meneekin kierrätyskeskuksen nimissä olevevien ”työntekijöiden” ostoksi!? Eli, ovat siellä ”paraatipaikalla” tekemässä löydöksiä!? Itse pitkäaikaisena as.ihmettelin kun tavara ei vaihdu olenkaan!?

 • Kirjoitettu: 30. päivä heinäkuuta 2021
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Pattijoen Kierrätyskeskus 4H sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

 1. Juho (Talentti Muurame)
 2. Pete (Perhon kierrätysmyymälä)
 3. Anette (Perhon kierrätysmyymälä)
 4. Mika Närhi (Ruskeasannan Sortti-​asema)
 5. Anni Keränen (Kajaanin kierrätyskeskus EntRinki)

Saman seudun kierrätyskeskuksia


Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.