Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Vihannin kierrätyskeskus

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella ei näytä olevan netti- tai Facebook-sivuja.

  • Paikkakunta:
  • Alue: Pohjois-Pohjanmaa
  • Nettisivut: Kierrätyskeskuksella ei ole nettisivuja.
  • Osoite: Kirkkotie 2, 86400 Vihanti

Lienee lopettanut toimintansa, mutta osoitteessa Asematie 1, 86400 Vihanti sijaitsee paikallisen 4H-yhdistyksen pitämä EKO.-niminen kierrätysmyymälä.

Vihannin kierrätyskeskus sijaitsee Kirkkotiellä. Kierrätyskeskuksen puhelinnumero on 08 2891 274.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Vihannin kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Vihannin kierrätyskeskuksesta?

Kommentoitaessa julkaisua Vihannin kierrätyskeskus sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Pekka Räty (Kiertämö Eno)
  2. Kaija Huhtamäki (Ilmajoen Kierrätyskeskus)
  3. Pete (Goodwill Kotka)
  4. Raija Vachon (Goodwill Kotka)
  5. Noilee (Kierrätyskeskus Nekala)

Saman seudun kierrätyskeskuksia