Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Eko-Kierrätys

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Juankosken Eko-Kierrätys sijaitsee Tarhatiellä. Puhelinnumero on 020 144 3919. Kyseessä on vain sopimuksen mukaan avoinna oleva varastomyymälä. Sähköpostiosoite on info@ekapalvelut.fi ja kuljetustilauksia varten kuljetus@ekapalvelut.fi. Toimintaan kuuluu hyötyjätteiden keräys ja käsittely, myös kuormalavojen kierrätys onnistuu. Myynnissä on esimerkiksi pelti- ja muovitynnyreitä, kestopressuja, kuormalavoja ja kausiluontoisesti vaihtelevia tavaroita.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Juankosken kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Eko-Kierrätyksestä?

Kommentoitaessa julkaisua Eko-Kierrätys sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Olli (EkoCenter Avitus (Jämsä))
  2. Pekka (EkoCenter Avitus (Jämsä))
  3. Löytäjä (Kierrätyskeskus Nekala)
  4. Pete (EkoCenter, Äänekoski)
  5. Joo,o (EkoCenter, Äänekoski)

Saman seudun kierrätyskeskuksia