Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Elävä Kauppa, Kuopio

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Kuopion Elävä Kauppa on avoinna ma–pe kello 9–18 ja lauantaisin 10–16. Sunnuntaisin suljettu. Aukioloissa on poikkeuksia esimerkiksi jouluna ja vuodenvaihteessa.

Puhelinnumero myymälään on 044 022 5810, ja nouto- ja kuljetuspalveluun 044 022 5860.

Tukeva-työvalmennussäätiön Elävä Kauppa -myymälässä on myynnissä hyväkuntoisia kierrätystavaroita ja omissa pajoissa valmistettuja tuotteita.

Kierrätystuotteisiin kuuluu astioita, huonekaluja, tekstiilejä ja kenkiä, urheilutarvikkeita, liesiä, kylmäkoneita, pesukoneita, tietokoneita ja niiden näyttöjä, sekä sekalaista pientavaraa.

Tällä kaupalla on oma esittelysivu myös Kirppikset.info-hakemistossa.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Kuopion kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Anne Huttunen :

Erittäin siisti myymälä… tuotteet selkeästi esillä omissa ryhmissä.

 • Kirjoitettu: 27. päivä helmikuuta 2018
 • Kestolinkki: #

jyrki kilpeläinen:

Joskus löytyy hyvä tavara käypään hintaan.

 • Kirjoitettu: 26. päivä lokakuuta 2019
 • Kestolinkki: #

Tuulikki Venninen:

Siisti myymälä, edulliset hinnat ja tuotteet ryhmitelty selkeästi . Vaikka emme ole paikkakuntalaisia, tulemme varmaan toistekin.

 • Kirjoitettu: 03. päivä elokuuta 2020
 • Kestolinkki: #

Marja Mononen:

Mielenkiinnosta kysyn. Asioin Kuopiossa 5.7 pieni koira mukana 1.5 kg joka on ostoskärryssä omassa pesässä. Tuli ilmi että koira ei voi olla mukana. Myymälässä myydään käytettyjä tavaroita jotka tulevat kissa ja koira kodeista, jonkun takissa on enemmän koirankarvoja mitä tämä pieni koira pudottaa siitä pesästään. Siilinjärvellä asioin menneinä vuosina isomman koiran kanssa ja kerrottiin että koira voi tulla koira saa olla mukana. Sääli sikäli kun ei ole pinelle chihulle mökkeillessä hoitopaikkaa ja autoon ei voi jättää. Ole tykännyt asioida kaupassanne koska suosin kierrättämistä ⚘

 • Kirjoitettu: 06. päivä heinäkuuta 2023
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Elävä Kauppa, Kuopio sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

 1. Klaus kokko (Kierrätyskeskus Lentola)
 2. Olli (EkoCenter Avitus (Jämsä))
 3. Pekka (EkoCenter Avitus (Jämsä))
 4. Löytäjä (Kierrätyskeskus Nekala)
 5. Pete (EkoCenter, Äänekoski)

Saman seudun kierrätyskeskuksia