Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Elävä Kauppa, Siilinjärvi

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Kolmen Sähkön vieressä sijaitseva Elävä Kauppa (entinen EkoRaksa-myymälä) ottaa vastaan hyväkuntoisia rakennustarvikkeita, kuten keittiökalusteita, ikkunoita, ovia karmeineen, puutavaraa ja pientavaraa. Myymälässä on ovia, ikkunoita, tiskialtaita, lavuaareja, vaatekomeroita jne.

Myymälän puhelinnumero on 044 022 5840. Numero nouto- ja kuljetuspalveluun on 044 022 5852.

Tämä Tukeva-työvalmennussäätiön Elävä Kauppa on avoinna ma–pe kello 9–17. Viikonloppuisin suljettu. Aukioloissa on poikkeuksia esimerkiksi jouluna ja vuodenvaihteessa.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Siilinjärven kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Marja mononen:

Asioin paljon teillä ja olen tyytyväinen palveluun.

  • Kirjoitettu: 12. päivä lokakuuta 2018
  • Kestolinkki: #

Asikainen arto:

Miellyttävää asiointia. Muutosta ylimääräiset ehjät ja puhtaat kodintavarat saatu hyötykäyttöön ko.kauppaan.

  • Kirjoitettu: 12. päivä helmikuuta 2019
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Elävä Kauppa, Siilinjärvi sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Juho (Talentti Muurame)
  2. Pete (Perhon kierrätysmyymälä)
  3. Anette (Perhon kierrätysmyymälä)
  4. Mika Närhi (Ruskeasannan Sortti-​asema)
  5. Anni Keränen (Kajaanin kierrätyskeskus EntRinki)

Saman seudun kierrätyskeskuksia


Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.