Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Ekocenter, Kokkola

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Kokkotyö-säätiön pitämä Ekocenter on avoinna ma–pe kello 9–16 ja suljettu viikonloppuisin.

Puhelinnumerot ovat 050 434 9775 ja 050 558 8359.

Ekocenter ottaa astaan esimerkiksi kodinkoneita ja elektroniikkaa, huonekaluja, mattoja, astioita ja koriste-esineitä, myös vaatteita, kenkiä jne. Ekocenteriin ei voi tuoda rakennusjätettä, ongelmajätettä eikä jätelasia, ei myöskään kaatopaikkajätettä eikä rikkinäisiä kylmälaitteita.

Käytettävissä on muuttopalvelu, sekä kotiinkuljetus Kanta-Kokkolan lähialueille. Kotiinkuljetuksen hinta on 15 €.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Kokkolan kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Kokkolan Ekocenteristä?

Kommentoitaessa julkaisua Ekocenter, Kokkola sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Klaus kokko (Kierrätyskeskus Lentola)
  2. Olli (EkoCenter Avitus (Jämsä))
  3. Pekka (EkoCenter Avitus (Jämsä))
  4. Löytäjä (Kierrätyskeskus Nekala)
  5. Pete (EkoCenter, Äänekoski)

Saman seudun kierrätyskeskuksia