Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Wanha Markku

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Kaustisen Osuusmeijerin suunnalla sijaitseva kierrätysmyymälä Wanha Markku on avoinna ma–pe kello 9–17. Suljettu viikonloppuisin.

Puhelinnumero myymälään on 040 869 1816 ja numero kuljetuspalveluun on 040 542 1467.

Valikoimasta voi löytää esimerkiksi huonekaluja, astioita, kodin elektroniikkaa, vaatteita ja kenkiä, myös kodintekstiilejä, urheiluvälineitä sekä kirjoja. Tavaroita voi myös lahjoittaa, ja niitä voidaan myös käydä noutamassa asiakkaan kotoa.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Kaustisen kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Wanhasta Markusta?

Kommentoitaessa julkaisua Wanha Markku sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Olli (EkoCenter Avitus (Jämsä))
  2. Pekka (EkoCenter Avitus (Jämsä))
  3. Löytäjä (Kierrätyskeskus Nekala)
  4. Pete (EkoCenter, Äänekoski)
  5. Joo,o (EkoCenter, Äänekoski)

Saman seudun kierrätyskeskuksia