Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Finug Recycling Oy

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella ei näytä olevan netti- tai Facebook-sivuja.

 • Paikkakunta:
 • Alue: Pirkanmaa
 • Nettisivut: Kierrätyskeskuksella ei ole nettisivuja.
 • Osoite: Kaukolantie 4, 37830 Viiala, Akaa

Viialassa toimiva Finug Recycling Oy kierrättää materiaaleja. Puhelinnumerot ovat 040 501 0750 ja 0400 599 278.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Akaan kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

pekka mölsä:

Hienoa toimntaa!

Onko muuten havaintoa, mistä löytyisi valurautapattereita entisöintikohteen saneeraukseen? Työtäkin tarjoaisin asentajille ja apulaisille.

 • Kirjoitettu: 07. päivä syyskuuta 2013
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Finug Recycling Oy sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

 1. Olli (EkoCenter Avitus (Jämsä))
 2. Pekka (EkoCenter Avitus (Jämsä))
 3. Löytäjä (Kierrätyskeskus Nekala)
 4. Pete (EkoCenter, Äänekoski)
 5. Joo,o (EkoCenter, Äänekoski)

Saman seudun kierrätyskeskuksia