Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Goodwill Kemi

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Goodwill Kemi on avoinna ma–pe kello 10–17. Suljettu viikonloppuisin.

Myymälän puhelinnumero on 040 056 5347.

Lahjoitusten noutopalvelun puhelinnumero on 040 355 7197 (palvelee klo 8–12).

Goodwill Kemi -kierrätysmyymälä ottaa lahjoituksina vastaan hyväkuntoista tavaraa laidasta laitaan, esimerkiksi siistissä kunnossa olevia vaatteita, huonekaluja, astioita, leluja, elektroniikkaa, urheiluvälineitä sekä kodin irtaimistoa ja tekstiilejä.

Kierrätysmyymälässä myydyistä tavaroista saatu tuotto käytetään paikallisen työllistämistoiminnan ja erilaisten valmennus- ja koulutusohjelmien ylläpitämiseen sekä kehittämiseen.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Kemin kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Merja:

Kierrätyskeskus Goodwill Kemissä oli rauhallinen paikka asioida paljon tilaa tavarat hyvin esillä järjestyksessä. Ainoa miinus hintalapuista osa ei pysy paikallaa tai lähteny pois ni oli epäselvää hahmottaa joidenkin tuotteiden hinta ehkä teipillä vahvistettuna hintalappu pysyisi paremmin.

  • Kirjoitettu: 01. päivä marraskuuta 2018
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Goodwill Kemi sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Eila Sopanen (Ruskeasannan Sortti-​asema)
  2. Maestro (Nuorisotyöpaja Tuuman Kierrätyskeskus)
  3. Pete (Recykkeli)
  4. Siiri K (Recykkeli)
  5. Pete (Harjavallan kierrätyskeskus)

Saman seudun kierrätyskeskuksia