Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Sodankylän EkoTerminal

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Sodankylässä sijaitsee Seita-säätiön ylläpitämä EkoTerminal-toimipiste. EkoTerminal ottaa vastaan kodinkoneet, kylmälaitteet, ATK-laitteet, viihde-elektroniikan, loisteputket ja pienissä määrissä myös metalliromua. Paikalle voi tuoda kaikki sähkö- ja elektroniikkalaitteet, joista halutaan päästä eroon — maksutta. Säätiön puhelinnumero toimistoon on 0400 985 311 ja työntekijöiden sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@seitasaatio.fi.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Sodankylän kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

George:

Terve
Haluaisin ostaa pakastin ja jääkaappi kompressorit. Onko teillä ?

  • Kirjoitettu: 21. päivä kesäkuuta 2020
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Sodankylän EkoTerminal sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Klaus kokko (Kierrätyskeskus Lentola)
  2. Olli (EkoCenter Avitus (Jämsä))
  3. Pekka (EkoCenter Avitus (Jämsä))
  4. Löytäjä (Kierrätyskeskus Nekala)
  5. Pete (EkoCenter, Äänekoski)

Saman seudun kierrätyskeskuksia