Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Goodwill Kotka

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Goodwill Kotka on avoinna ma–pe kello 10–17 ja lauantaisin 10–15. Sunnuntaisin suljettu.

Myymälän puhelinnumero on 044 777 0334.

Lahjoitusten noutopalvelun puhelinnumero on 044 777 0418.

Goodwill Kotka -kierrätysmyymälä ottaa lahjoituksina vastaan hyväkuntoista tavaraa laidasta laitaan, esimerkiksi siistissä kunnossa olevia vaatteita, huonekaluja, astioita, leluja, elektroniikkaa, urheiluvälineitä sekä kodin irtaimistoa ja tekstiilejä.

Kierrätysmyymälässä myydyistä tavaroista saatu tuotto käytetään paikallisen työllistämistoiminnan ja erilaisten valmennus ja koulutusohjelmien ylläpitämiseen sekä kehittämiseen.-

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Kotkan kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Raija Vachon:

Minulla on vain vuosi sitten Jyskista ostettu harmaa vuodesohva, 120 cm x 200 cm Jyskin jenkkisanky priima kunnossa. Ikean Janinge baarituolit ja tv taso. Voiko Goodwill hakea nama marraskuun viimeisella viikolla Kotkansaarelta?
Minulla on muutto Atlannin toiselle puolelle.

  • Kirjoitettu: 19. päivä lokakuuta 2023
  • Kestolinkki: #

Pete:

Tämä Goodwillin toimipiste vaikuttaa lopettaneen toimintansa, mutta 8 kilometrin päässä on Goodwill Jumalniemi. Sinne voi ottaa yhteyttä esim. Facebookin kautta.

  • Kirjoitettu: 19. päivä lokakuuta 2023
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Goodwill Kotka sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Jussi Kuoppala (Koivukylän kierrätyskeskus)
  2. E K. (Kierrätyskeskus Nekala)
  3. Klaus kokko (Kierrätyskeskus Lentola)
  4. Olli (EkoCenter Avitus (Jämsä))
  5. Pekka (EkoCenter Avitus (Jämsä))

Saman seudun kierrätyskeskuksia