Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Kierrätys Karvia

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Kierrätys Karvia on kierrätyskeskus, jonne voi sen aukioloaikoina tuoda ehjiä ja puhtaita kodin käyttöesineitä, vaatteita, kirjoja, urheiluvälineitä ja esimerkiksi polkupyöriä. Näitä tavaroita on myös edullisesti myytävänä. Kierrätys Karvia ottaa vastaan epäkuntoisia kodinkoneita ja elektroniikkatuotteita.

Avoinna ma–to kello 9–17. Suljettu perjantaisin ja viikonloppuisin.

Kierrätyskeskus löytyy kun ajetaan Nesteeltä noin kilometrin verran Parkanoon päin ja oikealle.

Puhelinnumero on 025 721 843

Nettisivujen lisäksi kierrätyskeskuksella on omat Facebook-sivut.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Karvian kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Kierrätys Karviasta?

Kommentoitaessa julkaisua Kierrätys Karvia sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Leena Risti (Jorvaksen Sortti-a​​sema)
  2. Pete (Kirppari-kahvio EkoCenter, Muurame)
  3. Sonja (Kirppari-kahvio EkoCenter, Muurame)
  4. Jussi Kuoppala (Koivukylän kierrätyskeskus)
  5. E K. (Kierrätyskeskus Nekala)

Saman seudun kierrätyskeskuksia