Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Lavian Ekopaja

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Vanhassa kenkätehtaassa sijaitseva Lavian Ekopaja on avoinna ma–to kello 7–15 ja perjantaisin 7–13. Suljettu la–su.

Ekopajaan voi tuoda sähkö- ja elektroniikkaromua. Niille voi myös järjestyä nouto. Lavian lähialueilta voidaan myös noutaa metalliromua. Ekopajalla kierrätetään mm. televisioita, radioita, mikroaaltouuneja, sekä tietokoneiden näyttöjä.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Lavian kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Lavian Ekopajasta?

Kommentoitaessa julkaisua Lavian Ekopaja sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. luovuttaja (Kierrätyskeskus Nekala)
  2. Heidi (Harjavallan kierrätyskeskus)
  3. Pete (Kierrätyskeskus Likke)
  4. KJN (Kierrätyskeskus Likke)
  5. Sari Hirvinen (Kierrätyskeskus Restori)

Saman seudun kierrätyskeskuksia