Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Kiertopiste Pori

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Kiertopiste Pori on avoinna ti–to kello 9–16. Suljettu perjantaisin sekä viikonloppuisin.

Puhelinnumero on 044 988 6991.

Kiertopisteessä kierrätetään askartelumateriaaleja ja puhtaita tekstiilejä, muttei kuitenkaan peittoja, tyynyjä eikä mattoja. Kiertopisteestä voi löytyä askarteluun ja käsitöihin soveltuvaa materiaalia.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Porin kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Porin Kiertopisteestä?

Kommentoitaessa julkaisua Kiertopiste Pori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Leena Risti (Jorvaksen Sortti-a​​sema)
  2. Pete (Kirppari-kahvio EkoCenter, Muurame)
  3. Sonja (Kirppari-kahvio EkoCenter, Muurame)
  4. Jussi Kuoppala (Koivukylän kierrätyskeskus)
  5. E K. (Kierrätyskeskus Nekala)

Saman seudun kierrätyskeskuksia