Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Kierrätysmyymälä Korona

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Uudistettu Kierrätysmyymälä Korona sijaitsee Friitala-talossa, ja sisäänkäynti tapahtuu takapihalta.

Nykyisin Korona toimii Ulvilan kaupungin alaisena. Maksutavaksi käy vain käteinen. Koronaan voi lahjoittaa esimerkiksi puhtaita ja ehjiä vaatteita, astioita, huonekaluja ja muita sellaisia tavaroita. Myös kuolinpesien irtaimistoja voidaan noutaa paikan päältä.

Puhelinnumero on 0400 134 523.

Aukioloajat

Koska aukioloajat muuttuvat usein, ne kannattaa tarkistaa esimerkiksi Suosmeren työpajan nettisivuilta.

Koronan Facebook-sivut löytyvät täältä.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Ulvilan kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Heinämäki Merja:

Hyvin siisti,hinnat edulliset.Sunnuntain aukiolo on hyvä asia.

  • Kirjoitettu: 06. päivä kesäkuuta 2013
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kierrätysmyymälä Korona sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Pete (Perhon kierrätysmyymälä)
  2. Anette (Perhon kierrätysmyymälä)
  3. Mika Närhi (Ruskeasannan Sortti-​asema)
  4. Anni Keränen (Kajaanin kierrätyskeskus EntRinki)
  5. Riitta Kero (Goodwill Parikkala)

Saman seudun kierrätyskeskuksia


Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.