Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Kokemäen kierrätyskeskus

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Ajankohtaista: Kokemäen kierrätyskeskus on muuttotöiden vuoksi suljettuna 19.10.2020–1.11.2020. Uuden kierrätyskeskuksemme ovet aukeavat asiakkaille maanantaina 2.11.2020 osoitteessa Suokkaantie 4, 32800 Kokemäki.

Kokemäen kierrätyskeskuksen puhelinnumero on 040 488 3949.

Kierrätyskeskukseen voi tuoda esimerkiksi käyttökelpoisia ja ehjiä kodin tavaroita, kuten huonekaluja, astioita ja kirjoja, myös vaatteita ja kenkiä sekä polkupyöriä. Kierrätyskeskuksessa ei vastaanoteta kodinkoneita tai muita sähkölaitteita, eikä vaatteita. Tavaraa saa hakea maksutta.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Kokemäen kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Harri Ruuth:

Toiminta oli asiallista ja nopeaa kiitos

  • Kirjoitettu: 30. päivä joulukuuta 2013
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kokemäen kierrätyskeskus sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Markus Grönholm (Ruskeasannan Sortti-​asema)
  2. Pekka Savola (Kierrätyspyöräverstas Recykkelin verstasmyymälä)
  3. Jyrki Hiirikoski (Rakennustarvikkeiden kierrätystalo)
  4. Pete (Harjavallan kierrätyskeskus)
  5. Marita (Harjavallan kierrätyskeskus)

Saman seudun kierrätyskeskuksia


Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.