Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Kokemäen kierrätyskeskus

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Kokemäen kierrätyskeskus on avoinna ma–ke kello 9–15, torstaisin 9–18 ja perjantaisin 9–14. Suljettu la–su.

Puhelinnumero on 040 488 3949.

Tavaroita otetaan vastaan maksutta, samoin niitä luovutetaan maksutta. Tavaroiden nouto ja kotiinkuljetus on mahdollista maksua vastaan.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Kokemäen kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Harri Ruuth:

Toiminta oli asiallista ja nopeaa kiitos

  • Kirjoitettu: 30. päivä joulukuuta 2013
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kokemäen kierrätyskeskus sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Pekka Räty (Kiertämö Eno)
  2. Kaija Huhtamäki (Ilmajoen Kierrätyskeskus)
  3. Pete (Goodwill Kotka)
  4. Raija Vachon (Goodwill Kotka)
  5. Noilee (Kierrätyskeskus Nekala)

Saman seudun kierrätyskeskuksia