Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Kokemäen kierrätyskeskus

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Ajankohtaista: kierrätyskeskus on suljettu 28.–29.1.2021 korjaustöiden vuoksi.

Kokemäen kierrätyskeskus muutti marraskuussa 2020 uuteen osoitteeseen, Suokkaantielle. Pysäköintialue ja sisäänkäynti sijaitsevat rakennuksen takana, jonne kulku onnistuu Ratastien kautta.

Puhelinnumero on 040 488 3949.

Kierrätyskeskus vastaanottaa puhdasta ja ehjää tekstiiliä, myös vaatteita. Lisäksi otetaan vastaan myös huonekaluja, kodintarvikkeita sekä ehjiä sähkölaitteita. Sähköromua ei oteta vastaan.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Kokemäen kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Harri Ruuth:

Toiminta oli asiallista ja nopeaa kiitos

  • Kirjoitettu: 30. päivä joulukuuta 2013
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kokemäen kierrätyskeskus sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Juho (Talentti Muurame)
  2. Pete (Perhon kierrätysmyymälä)
  3. Anette (Perhon kierrätysmyymälä)
  4. Mika Närhi (Ruskeasannan Sortti-​asema)
  5. Anni Keränen (Kajaanin kierrätyskeskus EntRinki)

Saman seudun kierrätyskeskuksia


Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.