Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Lempäälän Kierrätyspuoti

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Lempäälässä sijaitseva Kierrätyspuoti on avoinna ma–to kello 9–15 ja suljettu pe–su.

Puhelinnumero on 045 646 9027 ja sähköpostiosoite levetoimi@gmail.com.

Valikoimassa on esimerkiksi kodin pieniä tarvikkeita, kuten astioita, vaatteita, kenkiä, kirjoja, leluja. Niitä myös otetaan vastaan.

Kierrätyskeskusta pitää Lempäälän-Vesilahden Työttömät ry.

Nettisivujen lisäksi Kierrätyspuodilla on omat Facebook-sivut.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Lempäälän kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Kierrätyspuodista?

Kommentoitaessa julkaisua Lempäälän Kierrätyspuoti sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. erja MAKKONEN-KALEVIRTA (Eko-Taipolis Taipalsaari)
  2. Markus Grönholm (Ruskeasannan Sortti-​asema)
  3. Pekka Savola (Kierrätyspyöräverstas Recykkelin verstasmyymälä)
  4. Jyrki Hiirikoski (Rakennustarvikkeiden kierrätystalo)
  5. Pete (Harjavallan kierrätyskeskus)

Saman seudun kierrätyskeskuksia


Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.