Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Lempäälän Kierrätyspuoti

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Lempäälässä sijaitseva Kierrätyspuoti on avoinna ma–to kello 9–15 ja suljettu pe–su.

Puhelinnumero on 045 646 9027 ja sähköpostiosoite levetoimi@gmail.com.

Valikoimassa on esimerkiksi kodin pieniä tarvikkeita, kuten astioita, vaatteita, kenkiä, kirjoja, leluja. Niitä myös otetaan vastaan.

Kierrätyskeskusta pitää Lempäälän-Vesilahden Työttömät ry.

Nettisivujen lisäksi Kierrätyspuodilla on omat Facebook-sivut.

Huomioitavaa: Kierrätyspuoti ei ota vastaan käytettyjä kasvomaskeja, turvaistuimia, VHS-nauhoja, urheilujuomapulloja, vanhoja mappeja eikä kansioita, tietosanakirjoja tai Kirjavalion kirjoja, eikä nappulatossuja.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Lempäälän kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Tuija Laakkonen:

Yleisilme on siistiytynyt ja järjestys parantunut mutta hinnat ovat nousseet joissakin tavaroissa ja vaatteissa melkoisesti.

  • Kirjoitettu: 10. päivä huhtikuuta 2021
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Lempäälän Kierrätyspuoti sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Olli (EkoCenter Avitus (Jämsä))
  2. Pekka (EkoCenter Avitus (Jämsä))
  3. Löytäjä (Kierrätyskeskus Nekala)
  4. Pete (EkoCenter, Äänekoski)
  5. Joo,o (EkoCenter, Äänekoski)

Saman seudun kierrätyskeskuksia