Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Närreen kierrätys ja myynti

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Närreen kierrätys avattiin kesällä 2014. Se sijaitsee Nurmeksen vanhassa keskustassa, osoitteessa Kirkkokatu 18 (K-kaupan alakerta). Lahjoituksina otetaan vastaan huonekaluja, astioita, kirjoja, vaatteita ja muuta ehjää ja puhdasta tavaraa. Myös askartelutarvikkeet, langat, kynät, värit otetaan vastaan. Kierrätyspaikan tiloissa ei ole SER-tavaroiden vastaanottoa (sähkö- ja elektroniikkaromun), vaan ne voi viedä Nurmeksen kaatopaikalle.

Kierrätyspaikka on avoinna ma–pe kello 10–17. Suljettu lauantaisin ja sunnuntaisin.

Närreen kierrätystä pitää Nurmeksen Aktiiviset Työnhakijat ry.

Sähköpostiosoite on narekartano@oyk.fi ja puhelinnumero 041 477 2170.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Nurmeksen kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Kulkija Kuosmanen:

Todella epäsiisti paikka, ei mitään järjestystä tavaroilla. Lisäksi myyjät pälyilee hyllyjen takana. En suosittele kenellekkään!

  • Kirjoitettu: 13. päivä syyskuuta 2019
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Närreen kierrätys ja myynti sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Jussi Kuoppala (Koivukylän kierrätyskeskus)
  2. E K. (Kierrätyskeskus Nekala)
  3. Klaus kokko (Kierrätyskeskus Lentola)
  4. Olli (EkoCenter Avitus (Jämsä))
  5. Pekka (EkoCenter Avitus (Jämsä))

Saman seudun kierrätyskeskuksia