Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Töpinän tori

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Kontiolahden Työttömät ry:n tiloissa toimii Töpinän tori. Sinne voi tarjota lahjoitustavaraa, kuten siistejä aikuisten ja lastenvaatteita, leluja, astioita ja liinavaatteita.

Kierrätyskeskus on avoinna ma–to kello 9–17 ja pe–la 10–14. Suljettu sunnuntaisin.

Puhelinnumero on 045 888 1255 ja sähköpostiosoite kontiolahden.tyottomat@gmail.fi.

Nettisivujen lisäksi Töpinän torilla on omat Facebook-sivut.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Kontiolahden kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Töpinän torista?

Kommentoitaessa julkaisua Töpinän tori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Leena Risti (Jorvaksen Sortti-a​​sema)
  2. Pete (Kirppari-kahvio EkoCenter, Muurame)
  3. Sonja (Kirppari-kahvio EkoCenter, Muurame)
  4. Jussi Kuoppala (Koivukylän kierrätyskeskus)
  5. E K. (Kierrätyskeskus Nekala)

Saman seudun kierrätyskeskuksia