Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Perniön kierrätyskeskus

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Perniön kierrätyskeskus sijaitsee keskustassa Karlstadintiellä (sisäpihalla). Avoinna avoinna tiistaisin kello 12–16, ke–to 12–18, perjantaisin 12–16 ja sunnuntaisin 12–14. Suljettu maanantaisin sekä lauantaisin.

Kierrätyskeskuksen puhelinnumero on 040 838 5735 — kannattaa soittaa jos haluaa varmistaa aukiolon.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Perniön kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

pauli sandelin:

5 erittäin hyvä palvelultaan ja mukava henkilökunta

  • Kirjoitettu: 15. päivä maaliskuuta 2013
  • Kestolinkki: #

Kirsi-Marja:

Hei, upeeta että teilläkin kierrätetään. Miten teillä kierrätys tapahtuu ja onko teullä joku kohde jolle rahat menee? Meillä Keravalla tuotto menee syrjäytymisvaarassa olevien nuorten auttamiseen. Teette hyvää työtä♥️

  • Kirjoitettu: 04. päivä marraskuuta 2022
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Perniön kierrätyskeskus sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Klaus kokko (Kierrätyskeskus Lentola)
  2. Olli (EkoCenter Avitus (Jämsä))
  3. Pekka (EkoCenter Avitus (Jämsä))
  4. Löytäjä (Kierrätyskeskus Nekala)
  5. Pete (EkoCenter, Äänekoski)

Saman seudun kierrätyskeskuksia