Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Turun Ekotori, Rautakatu

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Rautakadulla toimiva Turun Ekotori on avoinna ma–pe kello 8–18 ja lauantaisin 10–15. Suljettu sunnuntaisin.

Puhelinnumero on 044 700 7405 kuljetustilauksia, tavaratiedusteluita ja yleisiä tiedusteluja varten.

Ekotori ottaa vastaan esimerkiksi hyväkuntoisia huonekaluja (sohvia, tuoleja, pöytiä, kaappeja, hyllyjä, sänkyjä, patjoja), kodintavaroita, kirppistavaraa sekä kirjoja ja sähkölaitteita. Sähkölaitteet voi tuoda kierrätykseen maksutta sekä ehjinä että rikkinäisinä. Turun Ekotorilla on saatavana myös kuljetuspalvelu, jonka voi tilata kierrätykseen lahjoitettavalle tavaralle tai toimipisteistä hankkimalleen tavaralle. Rikkinäisistä, likaisista ja käyttökelvottomista huonekaluista peritään käsittelymaksu.

Isot sähkölaitteet ja vaarallinen jäte tulisi toimittaa suoraan Rieskalähteentien toimipisteeseen. Rautakadun toimipisteessä ei ole vaarallisten aineiden vastaanottoa.

Ekotorin toiminnasta vastaa Kestävän Kehityksen Yhdistys ry.

Rautakadun Ekotorin puhelinnumero on 044 700 7400.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Turun kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Erkki Uuttu:

hyvä selkeä halli. hyvä palvelu.

  • Kirjoitettu: 21. päivä huhtikuuta 2016
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Turun Ekotori, Rautakatu sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Olli (EkoCenter Avitus (Jämsä))
  2. Pekka (EkoCenter Avitus (Jämsä))
  3. Löytäjä (Kierrätyskeskus Nekala)
  4. Pete (EkoCenter, Äänekoski)
  5. Joo,o (EkoCenter, Äänekoski)

Saman seudun kierrätyskeskuksia