Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Kierrätyspyöräverstas Recykkelin verstasmyymälä

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Kierrätyspyöräverstas Recykkeli® kunnostaa lahjoituksena saatuja vanhoja polkupyöriä myyntiin sekä tekee pyörähuoltoja. Osallistumme kierrätykseen myös ottamalla vastaan tarpeettomia lahjoituspyöriä. Verstas sijaitsee kiinteistön kolmannessa kerroksessa. Jos pyörälle tarvitaan kantoapua, kannattaa soittaa etukäteen. Puhelinnumero on 050 432 7795.

Avoinna ma–pe kello 8–17. Viikonloppuisin suljettu.

Recykkelillä on Laiskan kirppiksen yhteydessä myymälä osoitteessa Vanha Hämeentie 29.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Turun kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Pekka Savola:

Pyöräni Tunturi Amiral vm. 1997, korjattiin ja huollettiin Leafin Recykkelissä erinomaisin tuloksin. Palvelu oli myös oikein hyvää ja ystävällistä ja hinnoittelu kohtuullista Suosittelen.

  • Kirjoitettu: 01. päivä marraskuuta 2020
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kierrätyspyöräverstas Recykkelin verstasmyymälä sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Olli (EkoCenter Avitus (Jämsä))
  2. Pekka (EkoCenter Avitus (Jämsä))
  3. Löytäjä (Kierrätyskeskus Nekala)
  4. Pete (EkoCenter, Äänekoski)
  5. Joo,o (EkoCenter, Äänekoski)

Saman seudun kierrätyskeskuksia