Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Salon Ekocenter

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Salon kierrätyskeskus toimii nykyisin nimellä Salon Ekocenter. Se sijaitsee osoitteessa kauppakeskus Plazassa. Tätä kierrätysmyymälää hoitaa Salon alueen Työttömät ry.

Avoinna ma–pe kello 10–19, lauantaisin 10–17 sekä sunnuntaisin 12–16.

Sähköpostiosoite on salonekocenter@tyosalo.fi ja puhelinnumero 040 583 6013.

Facebook-sivujen lisäksi Ekocenterillä on omat Instagram-sivut.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Salon kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

keijo riepponen:

Mielestäni on hyvin laadukasta,ja hyvä kuntoista sekä hinnatkin ovat kohdallaan verrattuna toisiin salon kirppisten tavaroihin,ja palvelukin oli tosi hienoa ja kiitettävää.Kyllä kannattaa käydä tutustumassa voi löytää hienoja tavaroita ja tosi halvalla.

 • Kirjoitettu: 05. päivä lokakuuta 2014
 • Kestolinkki: #

Pentti Parla:

Tavaraa on melko runsaasti. Ehjän ja siistin näköistä. Laitteiden ja koneiden kunnosta ei ole käsitystä. Kaikkea on monipuolisesti tarjolla, mikä on mielestäni tärkeää. Hintataso lienee kohdallaan. Palvelu näyttää myös pelaavan hyvin, tavaran vastaanotosta lähtien. Huonekalut ovat hyvin esillä, mutta kuinka saisi pienikokoisen valikoiman myös paremmin näkyville, siinäpä vielä paranneltavaa.

 • Kirjoitettu: 10. päivä joulukuuta 2014
 • Kestolinkki: #

Hanna Toiviainen:

Hyviä tavaroita, kohtuullisia hintoja ja ihanaa palvelua!

 • Kirjoitettu: 18. päivä maaliskuuta 2020
 • Kestolinkki: #

Anne Järvinen:

Onko teille tullut edunvalvoja Eliisa raitasen tekemä laskutuspyyntö tai osoitus.

 • Kirjoitettu: 20. päivä tammikuuta 2023
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Salon Ekocenter sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

 1. Jussi Kuoppala (Koivukylän kierrätyskeskus)
 2. E K. (Kierrätyskeskus Nekala)
 3. Klaus kokko (Kierrätyskeskus Lentola)
 4. Olli (EkoCenter Avitus (Jämsä))
 5. Pekka (EkoCenter Avitus (Jämsä))

Saman seudun kierrätyskeskuksia