Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Toijalan Seudun Työttömien Kierrätyskeskus

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Akaan Toijalassa sijaitseva Toijalan kierrätyskeskus sijaitsee Hämeentiellä. Kierrätyskeskus on avoinna arkisin kello 9–16 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu.

Puhelinnumero on 040 335 3231.

Ilmainen noutopalvelu Toijalan alueella.Tavaroita voidaan toimittaa Akaan Toijalan alueelle 5€ maksua vastaan, tai Viialaan ja Kylmäkoskelle 10€ hintaan. Kierrätyskeskuksen kuljetuspalvelua voi hyödyntää myös tavaroiden toimittamisessa kaatopaikalle, jolloin hinta muodostuu seuraavasti: työ + kuljetusmaksu + kaatopaikkamaksu.

Nettisivujen lisäksi Toijalan kierrätyskeskuksella on omat Facebook-sivut.

Kierrätyskeskus vastaanottaa ehjiä, toimivia ja siistejä tavaroita. Myynnissä on myös työpajassa valmistettuja tavaroita, kuten mattoja ja puutöitä.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Akaan kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Petri:

Vaikuttaa ihan lupaavalta paikalta.

 • Kirjoitettu: 06. päivä toukokuuta 2011
 • Kestolinkki: #

heikki engström:

lupaava paikka hyvä palvelu

 • Kirjoitettu: 13. päivä kesäkuuta 2014
 • Kestolinkki: #

Timo:

Edullinen ostospaikka ja erinomainen palvelu,kannattaa poiketa pidemmältäkin.

 • Kirjoitettu: 17. päivä elokuuta 2016
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Toijalan Seudun Työttömien Kierrätyskeskus sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

 1. Eila Sopanen (Ruskeasannan Sortti-​asema)
 2. Maestro (Nuorisotyöpaja Tuuman Kierrätyskeskus)
 3. Pete (Recykkeli)
 4. Siiri K (Recykkeli)
 5. Pete (Harjavallan kierrätyskeskus)

Saman seudun kierrätyskeskuksia