Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Urjalan työttömien yhdistys ry:n kierrätyskeskus

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella ei näytä olevan netti- tai Facebook-sivuja.

  • Paikkakunta:
  • Alue: Pirkanmaa
  • Nettisivut: Kierrätyskeskuksella ei ole nettisivuja.
  • Osoite: Urjalantie 26, 31760 Urjala

Urjalan työttömien yhdistys ry:n kierrätyskeskuksessa, lyhyemmin Urjalan kierrätyksessä, on myynnissä kaikenlaista tavaraa ja vaatetta jokaiseen makuun, niin lapsille kuin myös aikuisille. Toimitilat sijaitsevat entisen uimahallin tiloissa. Kierrätysmyymälä on avoinna maanantaisiin 10–16, ti–pe 9–16 ja lauantaisin 10–14. Suljettu sunnuntaisin. Puhelinnumero on 040 162 1961 ja sähköpostiosoite urjalanty.ry@gmail.com.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Urjalan kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Urjalan työttömien kierrätyskeskuksesta?

Kommentoitaessa julkaisua Urjalan työttömien yhdistys ry:n kierrätyskeskus sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. teuvo laurila (Pattijoen Kierrätyskeskus 4H)
  2. Pete (Kankaanpään Kierrätyskeskus)
  3. Sini Kokkola (Kankaanpään Kierrätyskeskus)
  4. kiekkari (Hervannan kierrätyskeskus)
  5. kiekkari (Hervannan kierrätyskeskus)

Saman seudun kierrätyskeskuksia


Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.