Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Viialan nahkatehtaan kierrätyskeskus

Tämä kierrätyskeskus on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kierrätyskeskuksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi perjantaina 9. päivä joulukuuta 2011.)

Akaan Viialassa sijaitseva Viialan nahkatehdas pitää sisällään kierrätyskeskuksen. Sen puhelinnumero on 040 704 7054.

Tämän kierrätyskeskuksen esittelysivu on muuttanut Akaan kierrätyskeskus -sivulle.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Anna mielipide tästä kierrätyskeskuksesta!

Kommentoitaessa julkaisua Viialan nahkatehtaan kierrätyskeskus sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Markus Grönholm (Ruskeasannan Sortti-​asema)
  2. Pekka Savola (Kierrätyspyöräverstas Recykkelin verstasmyymälä)
  3. Jyrki Hiirikoski (Rakennustarvikkeiden kierrätystalo)
  4. Pete (Harjavallan kierrätyskeskus)
  5. Marita (Harjavallan kierrätyskeskus)

Saman seudun kierrätyskeskuksia


Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.