Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Monitarmo Kierrätys

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Monitarmo sijaitsee Kemissä Sauvosaarenkadulta. Monitarmossa on muun muassa huonekaluja, astioita, liikuntavälineitä ja vaatteita. Vastaanotetaan myös ongelmajätettä.

Monitarmon puhelinnumero on 0400 565 347 ja sähköpostiosoite monitarmo@meriva.com.

Avoinna ma–pe kello 9–17. Viikonloppuisin suljettu.

Monitarmo tarjoaa siivous-, koti- ja muuttoapua, sekä voi hoitaa pienet remontit, pihatyöt ja ostopalvelusopimukset.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Kemin kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

lena marie horneman:

Hej!

haluan tietää paljonko olen velkaa kotitöiden teetämisestä
kotonani Lukkarilankatu 4b6 kemi
perintään menneen gothian lisäksi.
saan sosiaalisen luoton ja maksan sillä takaisin.

 • Kirjoitettu: 18. päivä huhtikuuta 2013
 • Kestolinkki: #

Hannu Salo:

Ei voi antaa muuta kuin haukkuja kun ei vaivauduta muuttamaan osoitetta oikeaksi että voisis tuoda entisen ruohonleikkurin kun hankin uuden

 • Kirjoitettu: 16. päivä syyskuuta 2013
 • Kestolinkki: #

Lempinen Nicolas:

perfect.

 • Kirjoitettu: 25. päivä syyskuuta 2013
 • Kestolinkki: #

Tarja Peltonen:

Hei

Sain hyvää palvelua viime viikolla asioidessani monitarmossa. Myös kuljetus tuli kotiin ajallaan ja kaikki meni mallikkaasti. Kiitos siitä. Myös ostamani huonekalut olivat hyväkuntoisia ja edullisia. Toivottavasti moni muukin löytää MoniTarmon ja antaa tukensa teidän työlle. Hyvää alkutalvea.

 • Kirjoitettu: 23. päivä lokakuuta 2014
 • Kestolinkki: #

eeva:

Vaatteet on tumpattu liian tiukkaan toisiinsa kiinni ettet voi niitä katsoa muuta kuin sivusta.jos haluat sieltä jonku ottaa niin joudut sen väkisten sieltä kiskomaan irti.älkää panko niitä niin paljon sinne kerralla esille.muuten siisti ja edullinen paikka.

 • Kirjoitettu: 03. päivä toukokuuta 2015
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Monitarmo Kierrätys sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

 1. Juho (Talentti Muurame)
 2. Pete (Perhon kierrätysmyymälä)
 3. Anette (Perhon kierrätysmyymälä)
 4. Mika Närhi (Ruskeasannan Sortti-​asema)
 5. Anni Keränen (Kajaanin kierrätyskeskus EntRinki)

Saman seudun kierrätyskeskuksia


Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.