Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Nivalan Ekotori

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Nivalan Ekotorin puhelinnumero on 045 110 5061 ja sähköpostiosoite nivalanekotori@gmail.com.

Kierrätysyhdistys EkoSol ry:n myymälä on avoinna ma–pe kello 9–17.30 ja lauantaisin 9–14. Suljettu sunnuntaisin.

Ekotorin sisäänkäynti on Laatuluhdissa, osoitteessa Kalliontie 36.

Tavaroita voi lahjoittaa Ekotorille kierrätykseen. Tavaroita voi tuoda myös aukiolon ulkopuolella jättämällä lahjoitukset portilla sijaitsevaan harmaaseen laatikkoon, “katiskaan”. Ekotori toivoo lahjoitettavien vaatteiden olevan puhtaita ja ehjiä, ja tavaroiden olevan toimivia tai helposti korjattavissa.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Nivalan kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Vähemmistöön kuuluva...:

Kassalla kassatäti keräsi adressiin nimiä asiakkailta tasa-arvoista avioliittolakia vastaan… Kuuluukohan toiminnan piiriin??

  • Kirjoitettu: 04. päivä heinäkuuta 2015
  • Kestolinkki: #

Peukku:

Siisti paikka. Tavarat ja vaatteet hyväkuntoisia, järjestyksessä ja hyvin hinnoiteltuina. Tarvittaessa myös pesevät ja kunnostavat myyntiin tulevat. Ompelupalvelu iso plussa.

  • Kirjoitettu: 13. päivä lokakuuta 2016
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Nivalan Ekotori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. luovuttaja (Kierrätyskeskus Nekala)
  2. Heidi (Harjavallan kierrätyskeskus)
  3. Pete (Kierrätyskeskus Likke)
  4. KJN (Kierrätyskeskus Likke)
  5. Sari Hirvinen (Kierrätyskeskus Restori)

Saman seudun kierrätyskeskuksia